Изработка на плетени детски играчки в Бургас

Изработка на детски играчки от прежда

За разлика от масово произведените играчки, които можете да намерите в големите вериги магазини, плетените детски играчки са специални – изработват се изцяло на ръка от майстор плетач, по негов или ваш проект, което гарантира, че получавате уникална играчка за своето дете, която е произведена България.

За изработката им се използват висококачествени прежди, които са предвидени за тази цел, а всички детайли са пришити или избродирани и не се използват елементи на винт, което гарантира здравето на вашите деца.

Най-често използваните материали са плюш (Ярнарт Долче), акрил (Ярнарт Елит, Стенли Катрина), премиум акрил (Ярнарт Бебе), памук (Стенли Деним), микрофибър (Ализе Дива, Ярнарт Рапидо) и комбинация от тези материали (Ярнарт Джинс), което позволява да изпирате играчките, ако се изцапат.

Ако нямате време, опит или желание да направите сами плетена играчка, на тази страница можете да откриете майстори плетачи, които ще направят красиви и успокояващи играчки, с които да зарадвате своите деца.


Милена Иванова, 089 783 4684


Таня Тодорова, 0884 574 435


Таня Касети, 088 655 8183


0
    0
    Количка
    Количката е празнаКъм магазина